Argan oil from John Masters Organics

Den anbefales for alle hårtyper. Argan oil from John Masters Organics er laget av naturlige stoffer. Derfor kan selv folk med sensitiv hud og skjørt hår bruke den. Videre kan det samme produktet brukes til pleie av ansikt og kropp.

Produktet kommer i en liten flaske (59 ml) med en pipett. Vil John Masters Organics Argan Oil hjelpe deg også?

Sjekk ut hvordan Argan oil from John Masters Organics virker

Argan Oil from John Masters Organics vil virke på både hår og hodebunn. Den hjelper med å holde ved like riktig nivå av fuktighet og pH. Produktet gir håret motstandskraft og mykhet; umiddelbart etter påføring er håret ditt glansfullt og vakkert. Videre gir Argan Oil from John Masters Organics mange næringsstoffer som tar bedre vare på hår og hodebunn hver dag. Som om ikke det var nok, gjør produktet børsting lettere og forhindrer floker. Absolutt et flott valg for langhårede kvinner.

Vet du hvordan du bruker Argan oil from John Masters Organics?

Det er ingenting uvanlig med bruken. Pakningen er utstyrt med en pipett som gjør det lettere å dosere riktig mengde av produktet. Selvsagt bør du justere dette til lengden og tykkelsen på håret ditt. Videre kan oljen påføres i tørt eller fuktig hår, enten i hele lengden eller bare i tuppene. Sørg for å gni den godt inn og la den være i rundt en time. Etter denne tiden vasker du håret med en sjampo uten SLS/SLES. Videre kan du også påføre John Masters Organics Argan Oil etter føning; på denne måten blir håret ditt silkeglatt og glansfullt.

Hva inneholder Argan oil from John Masters Organics?

Hovedkomponenten til produktet er arganolje. Den utvinnes fra kjernene til et tre kalt argantreet (Argania spinosa L.) som hovedsakelig vokser i Nord-Afrika. Arganolje inneholder mange vitaminer, mineraler og fettsyrer. Disse sørger for å gjenopprette den gode tilstanden til hodebunn og hår. Videre gir denne komponenten til oljen fra John Masters Organics antioksiderende egenskaper og er naturlig solbeskyttelse. Den reduserer også frie radikaler og beskytter mot skadelig UV-stråling.

Oppsummering: Hvis du har skadet og matt hår, bør du gjerne bruke Argan Oil from John Masters Organics. Behandlingen gir deg definitivt utrolige resultater, og håret ditt blir sterkt og sunt. Videre vil hodebunnen også dra fordel av det. Hvis håret ditt krever regenerering og beskyttelse mot skadelige ytre faktorer, vil John Masters Organics Argan Oil være det beste bøtemidlet. Se selv, og du vil ikke angre.

Fordeler:

  • pleier hår og hodebunn
  • gir håret vitaminer
  • lett påføring
  • inneholder arganolje og naturlige antioksidanter.
  • de første resultatene er synlige etter et par bruk

Ulemper:

  • liten størrelse