Khadi anti dandruff hair oil

Khadi hair oil er en remedie for dermatologiske problemer forbundet med hodebunnen. Selv om den ikke har betydelig påvirkning på tilstanden til håret ditt, er det fortsatt verdt å bruke den jevnlig for å ta bedre vare på hodebunnen.

Naturlige ingredienser (ofte brukt innen indisk medisin) som dette produktet inneholder er svært bra for hodebunnen.

Sjekk ut hvordan Khadi anti dandruff oil virker

Denne anti-flasshåroljen gir fuktighet og renser hodebunnen. Den lindrer irritasjoner og har antiseptiske egenskaper. Produktet forbedrer blodsirkulasjonen i cellene i hodebunnen, og lar næringsstoffene trenge gjennom folliklene raskere. Oljen fra Khadi renser håret ved røttene og stimulerer det til å vokse. produktet har også antibakterielle egenskaper og forhindrer flassing.

Vet du hvordan du bruker anti dandruff Khadi hair oil?

Husk å riste produktet godt før påføring. Så deler du opp håret og påfører Khadi-oljen i hele hodebunnnen. Utfør noen minutters massasje med fingertuppene. Denne behandlingen vil ikke bare forsterke absorberingen av vitaminer og mineraler, men styrke hårfolliklene og la deg slappe av. La Anti Dandruff Khadi Oil være i hodebunnen i rundt en time, før du vasker den ut med en mild sjampo. Du kan gjerne også la produktet være i hele natten. Resultatene er garantert.

Hva inneholder Khadi anti dandruff oil?

Khadi anti dandruff hair oil inneholder mange naturlige ingredienser. Blant disse er følgende oljer: sesam, sennep, sitron, tetre, bukkehornkløver, kamfer. Produktet inneholder også duftstoffer fra økologisk innhøstede planter, dyrket spesielt til denne hensikten.

Oppsummering: Hvis du lider av psoriasis og har problemer med fet hodebunn, bør du prøve oljen fra Khadi. Kanskje vil du ikke måtte bruke lege, og det vil være unødvendig å ta medisiner. Videre får håret ditt tilbake glansen, blir sunt og vakkert.

Fordeler:

  • reduserer flass, regulerer talgkjertlene
  • gjenoppretter riktig pH i hodebunnen
  • inneholder en rekke naturlige oljer
  • gir næring til hårfolliklene
  • virker på innsiden og utsiden

Ulemper:

  • løser ingen andre problemer forbundet med hud og hår
  • ubehagelig og for intens duft
  • oljen kan misfarge klær og ansiktshud
  • den er lite tilgjengelig på parfymeriet